Negara (Bahasa) :  
 
MAKANAN BERFUNGSI


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Royal Bird’s Nest 4 in 1 Bird’s Nest White Coffee

Royal Bird’s Nest White Coffee
Satu kenikmatan yang mewah membawa kebaikan yang berganda

Lebih daripada Kopi sahaja…
Kenikmatan yang sempurna dalam satu cawan dengan Royal Bird’s Nest 4 in 1 Bird’s Nest White Coffee – suatu campuran kopi premium dan sarang burung.
Inovasi yang unik, minuman yang senang disediakan ini memberikan kedua-dua keseronokan aroma kopi dan kebaikan sarang burung.

Disediakan dengan keghairahan.
Disempurnakan dengan innovasi.


Royal Bird’s Nest 4 in 1 Bird’s Nest White Coffee disediakan dengan 2 kandungan utama – yang pertama, kopi berkualiti tertinggi Swiss dari lading kopi terbaik di dunia.
Kemudian, kami menuai sarang burung yang bertaraf tertinggi dari rumah burung yang unik dan sarang burung diekstrakkan secara rapi. Dengan menggunakan teknologi Eropah yang tertinggi, kopi premium dicampurkan dengan Ekstrak Sarang Burung sementara mengekalkan aroma dan kehalusan yang penuh. Tiada perisa ditambahkan untuk menjaga standard ketulenan dan kualiti yang terbaik untuk kenikmatan setiap orang.

Jawapannya – suatu kepuasan sempurna yang memberikan khasiat dan kenikmatan.

 


 


EBN Coklat Gelap(Dengan Ekstrak Sarang Burung):

Coklat gelap terkenal dengan coklat mewah serta gabungan pengekstrakan sarang burung. Biji koko yang dipilih adalah yang terbaik di dunia bagi memberi inspirasi kepada penggemar coklat gelap kerana kaya dengan manfaat kesihatan, termasuk kulit sihat dan kesan positif kepada peredaran darah dan sistem kardiovaskular.

 

Royal Bird’s Nest Chocolate:

Nikmati kelazatan coklat sarang burung yang mengandungi sarang burung yang telah diekstrak serta rasa coklat yang sungguh enak dengan tekstur yang lembut dengan aroma yang menenangkan deria rasa.

 

Royal Bird’s Nest Tongkat Ali Chocolate:

Menyegarkan minda dalam aroma sebenar coklat tongkat ali,dan dapat dinikmati dengan gabungan bahan sarang burung yang berkualiti, mewah dan pengekstrakan akar tongkat ali untuk memberi kelazatan serta berkhasiat yang membuatkan anda jatuh cinta dengannya.

 

Bird’s Nest Multivitamin Gummy:

Meningkatkan Kecerdasan Minda Bermula Dengan Minda Yang Aktif!

Kajian saintifik telah membuktikan bahawa 6 tahun pertama di dalam proses tumbesaran adalah penting untuk merangsang perkembangan otak sepenuhnya 90%. Bird’s Nest Multi-Vitamin Gummy mengandungi semua nutrisi utama yang boleh mengoptimumkan perkembangan otak serta khasiatnya.

Dua kesan efektif di dalam pengambilan Bird’s Nest Multi-Vitamin Gummy: -

 

 1. Multi-vitamin
  • Spektrum B-Vitamin: asid folik yang mengandungi unsur-unsur hematopoietic, vitamin B1 dan B12 bagi merangsang perkembangan otak kanak-kanak melalui pemikiran yang aktif serta proses pembelajaran kanak-kanak yang sedang membesar.
  • Vitamin C: Mampu merangsang perkembangan otak dan lkololmeningkatkan daya pemikiran yang lebih intelektual.

 2. Ekstrak sarang burung - mengandungi asid sialik, 18 jenis asid amino, faktor pertumbuhan epidermis (EGF)
  • Asid silika: Penyelidikan khas oleh UTAR mengesahkan bahawa sarang burung mempunyai keistimewaan yang mampu merangsang penyambungan sel otak, seperti asid silika yang mampu meningkatkan pertumbuhan perkembangan otak, mengaktifkan daya pemikiran, meningkatkan keyakinan diri kanak-kanak.
  • Protein larut air yang mengandungi 18 jenis asid amino: membantu menguatkan perkembangan sel-sel otak.
  • EGF: Membantu dalam pertumbuhan semula kulit, memperbaiki dan memutihkan kulit.

 

Sumber Pemakanan Terbaik Untuk Kanak-Kanak!

 

Swiftlet Eco Park Group of Companies