Negara (Bahasa) :  
 
PRODUK GAYA HIDUP


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Royal Bird’s Nest 4 in 1 White Coffee

Royal Bird’s Nest White Coffee
Satu kenikmatan yang mewah membawa kebaikan yang berganda

Lebih daripada Kopi sahaja…
Kenikmatan yang sempurna dalam satu cawan dengan Royal Bird’s Nest 4 in 1 Bird’s Nest White Coffee – suatu campuran kopi premium dan sarang burung.
Inovasi yang unik, minuman yang senang disediakan ini memberikan kedua-dua keseronokan aroma kopi dan kebaikan sarang burung.

Disediakan dengan keghairahan.
Disempurnakan dengan innovasi.


Royal Bird’s Nest 4 in 1 Bird’s Nest White Coffee disediakan dengan 2 kandungan utama – yang pertama, kopi berkualiti tertinggi Swiss dari lading kopi terbaik di dunia.
Kemudian, kami menuai sarang burung yang bertaraf tertinggi dari rumah burung yang unik dan sarang burung diekstrakkan secara rapi. Dengan menggunakan teknologi Eropah yang tertinggi, kopi premium dicampurkan dengan Ekstrak Sarang Burung sementara mengekalkan aroma dan kehalusan yang penuh. Tiada perisa ditambahkan untuk menjaga standard ketulenan dan kualiti yang terbaik untuk kenikmatan setiap orang.

Jawapannya – suatu kepuasan sempurna yang memberikan khasiat dan kenikmatan.

 

Royal Bird’s Nest Chocolate Bar

Nikmati kelazatan coklat sarang burung bersama pralin, yang mengandungi sarang burung yang telah diekstrak serta rasa coklat yang sungguh enak dengan tekstur yang lembut dengan aroma yang menenangkan deria rasa.

 

Royal Bird’s Nest Tongkat Ali Chocolate

Menyegarkan minda dalam aroma sebenar coklat tongkat ali,dan dapat dinikmati dengan gabungan bahan sarang burung yang berkualiti, mewah dan pengekstrakan akar tongkat ali untuk memberi kelazatan serta berkhasiat yang membuatkan anda jatuh cinta dengannya

 

Royal Bird’s Nest Dark Chocolate

Coklat gelap terkenal dengan coklat mewah serta gabungan pengekstrakan sarang burung. Biji koko yang dipilih adalah yang terbaik di dunia bagi memberi inspirasi kepada penggemar coklat gelap kerana kaya dengan manfaat kesihatan, termasuk kulit sihat dan kesan positif kepada peredaran darah dan sistem kardiovaskular.

 

Bird’s Nest Multi-Vitamin Gummy

RBN Sarang Burung Gummy adalah snek multivitamin yang lengkap dengan nutrien untuk membantu kualiti gaya hidup yang sihat. Snek ini membekalkan antioksida dengan nutrien sarang burung seperti asid sialik , 18 jenis asid amino, faktor pertumbuhan sel dan diperkaya dengan vitamin A, B2 , B12 , C , D3 , E serta asid folik bagi meningkatkan imunisasi anda . Snek yang sedap, lazat serta sesuai di ambil seharian bermula peringkat kanak-kanak hingga peringkat dewasa . Tanpa sebarang kandungan perasa tiruan, pemanis atau bahan pengawet.

 

Swiftlet Eco Park Group of Companies